Møde med fotografen
Vores fælles bryllupseventyr tager sin spæde start ved vores første møde. Jeg inviterer altid mine brudepar på et hyggeligt men stadig konstruktivt møde i mit fotostudie og kontor i København K. Her kan vi sammen tale om jeres ønsker og planlægge de små detaljer, der netop kommer til at kendetegne jeres kærlighedsfest. Hvad enten I sigter mod et klassisk prinsessebryllup, eller temaet er mere råt, skal vi nok finde den perfekte løsning til jer.


Jeg har til huse i Nørre Farimagsgade 67 i indre by tæt ved Torvehallerne. Skulle I ikke have mulighed for lægge vejen forbi København, kan vi også sagtens planlægge telefonisk eller mødes over en kop virtuel kaffe på Skype. 

 

Fotoshoot inden brylluppet
Mange par vælger at få taget en række ”forlovelsesportrætter” inden brylluppet. Disse billeder er en lille generalprøve inden selve bryllupsfotograferingen, hvor jeg hjælper og guider i forhold til posering, mm. En forlovelsesportrætsession gør ofte både bruden og gommen mere afslappede og selvsikre på selve bryllupsdagen. Billederne er sjove og lidt mere uformelle end billederne fra brylluppet, og det giver samtidig god mulighed for billeder til jeres bryllupsinvitationer. Hvis I vælger, at have mig med hele bryllupsdagen (se PRISER) er disse billeder og denne session inkluderet i prisen. Fotograferingen kan som oftest ske i forbindelse med vores indledende møde som beskrevet ovenfor.

Bryllupsdagen
Jo mere tid jeg får sammen med jer på bryllupsdagen, desto flere fantastiske billeder får I udleveret i sidste ende. Til et bryllup fotograferer jeg adskillige tusinde billeder, og efterfølgende udvælger jeg så de allerbedste og redigerer hver og ét med kærlighed. Det efterfølgende arbejde med redigeringen kræver faktisk længere tid end selve fotograferingen, men til gengæld er resultatet så også i en klasse for sig.


Hvor længe, I vælger at have mig med på bryllupsdagen, er naturligvis helt op til jer. For yderligere beskrivelse kig under PRISER og FAQ. Jeg anbefaler altid, at vi indleder fotograferingen med brudens forberedelse. Det sikrer den helt rigtige og magiske stemning i den samlede historiefortælling.


I relation til bryllupsportrætter anbefaler jeg, at I sidst på eftermiddagen afsætter minimum én time (eksklusiv transport) til at få taget disse. Hvis I ønsker det, vil jeg med største fornøjelse hjælpe jer med at udvælge den ideelle location. Som oftest foregår det i naturen, men baggrundstapetet kan også sagtens være et pulserende eller klassisk bymiljø. 


Hvis I vælger at have mig med hele bryllupsdagen, fortsætter fotograferingen under middagen, hvor alle taler og underholdning foreviges. Borddækning og dekorationer med mere fotograferes naturligvis også. Som kronen på værket afsluttes fotograferingen med brudevalsen og indledningen på den efterfølgende nattefest.

GALLERI   |   EVENTYRET   |   PRISER   |   FAQ   |   NICOLAS   |   KONTAKT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

@ WE LOVE CPH APS  |  CVR.nr.: 38394150